Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση - Επιμορφωτικά Σεμινάρια σε Διαδραστικό Πίνακα και Εκπαιδευτική Ρομποτική


Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ (ΚΕΤΠΕE), στην προσπάθειά της να υποβοηθήσει το συνολικό εκπαιδευτικό σύστημα για την αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στη μαθησιακή διαδικασία, ανακοινώνει την οργάνωση δύο επιμορφωτικών σεμιναρίων, τα οποία είναι εγκεκριμένα  και επιχορηγούνται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα σεμινάρια αυτά μπορούν να επιταχύνουν τις προσπάθειες για ενσωμάτωση των Νέων Τεχνολογιών στη Μαθησιακή Διαδικασία και απευθύνονται κυρίως σε στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων (Ιδιωτικά σχολεία, κολλέγια, Πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς), αλλά και του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι θέσεις για τα σεμινάρια αυτά είναι περιορισμένες. Θα ισχύει προτεραιότητα με βάση το χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παρακαλώ να επικοινωνήσετε το συντομότερο με τον Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΕ κ. Νίκο Βαλανίδη (nichri@ucy.ac.cy) μέχρι και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011.

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ (ΚΕΤΠΕE) ανακοινώνει την οργάνωση δύο επιμορφωτικών σεμιναρίων, όπως φαίνεται στη συνέχεια:
1.      ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (SMART BOARD) στη μαθησιακή διαδικασία. Τα επιμορφωτικά αυτά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε δύο διαδοχικές ημερομηνίες.
·         Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α11Ο στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία
·         Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α11Ο στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία)
Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Τα δίδακτρα είναι 140 Ευρώ και το υπολογιζόμενο χορήγημα 112 Ευρώ. Οι επιχειρήσεις θα επωμιστούν τη διαφορά, δηλ. ΜΟΝΟ 28 Ευρώ, ανά συμμετέχοντα.

Kάθε συμμετοχή θα συνοδεύεται από έγκυρο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΚΕΤΠΕΕ.


2.       ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ και η σημασία της στη μαθησιακή διαδικασία
·         Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α019 στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία)
·         Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α11Ο στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία.)
·         Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α110 στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία)
·         Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09:00-13:00 στην αίθουσα Α111 στα κεντρικά Κτίρια του Πανεπιστημίου Κύπρου (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία.)

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Τα δίδακτρα είναι 210 Ευρώ και το υπολογιζόμενο χορήγημα 168 Ευρώ. Οι επιχειρήσεις θα επωμιστούν τη διαφορά, δηλ. ΜΟΝΟ 42 Ευρώ, ανά συμμετέχοντα.

Kάθε συμμετοχή θα συνοδεύεται από έγκυρο Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την ΚΕΤΠΕΕ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου